A felhasználói élmények javítása érdekében oldalunk is sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Szállítási infók

Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon:

Díj: 0 - 1390 Ft          Szállítás: 1 munkanap

Csomagjaink házhoz szállítását futárszolgálat végzi. Amennyiben rendelésedet délelőtt 9 óráig leadod, döntő többségében még aznap átadásra kerül csomagod a futárnak, melynek megtörténtéről e-mailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő 1-2 munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket. A kézbesítési nap reggelén SMS-ben és e-mailben is értesítenek, hogy küldeményed fog érkezni. Ez az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát is, akivel fel tudod venni a kapcsolatot, ha valami nem várt esemény történne.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:30 óra között történik. Érdemes olyan címre kérni a csomagot, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál senkit a címen értesítést hagy a helyszínen az elérhetőségeivel, majd a következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha utánvéttel kérted a csomagod, csak készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a futárnak az ellenértéket.

 

A Futárszolgálattal történő szállítás díjszabása Magyarország területére: 

Megrendelés bruttó összege

Szállítás díja

0 - 35 000 Ft

1 390 Ft

35 000 Ft fölött

INGYENES

 


GLS csomagpontra szállítás Magyarországon:

Díj: 0 - 1390 Ft          Szállítás: 1 munkanap

Kényelmesen és saját időbeosztásotok szerint vehetitek át a csomagotokat a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés mindenhol biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja, hogy átvegyétek csomagjaitokat. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a számotokra, ha azt leszállította a csomagpontba. 5 munkanapon belül, bármikor átvehetitek a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

 

A GLS csomagpontra történő szállítás díjszabása Magyarország területére: 

Megrendelés bruttó összege

Szállítás díja

0 - 35 000 Ft

1 390 Ft

35 000 Ft fölött

INGYENES