A felhasználói élmények javítása érdekében oldalunk is sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Mosoly Garancia

AKÁR INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 
Mindössze 35.000 Ft feletti rendelésed esetén, ingyenesen szállítjuk csomagodat az általad megadott helyszínre. 35.000  Ft alatti rendelési értéknél a szállítási költség 1.390 Ft. Amennyiben utánvéttel rendeled csomagodat, Magyarországon belül nem számítunk érte fel plusz költséget.  
 
AKÁR 24 ÓRA ALATT NÁLAD A TERMÉK
 
A MISSQ  legszélesebb választékát tartjuk raktáron, hogy rendelésed leadását követő 24 órán belül új MISSQ darabodban tündökölj! Persze fontos, hogy mikor adod le a rendelésed, de munkanap délelőtt 10 óráig leadott rendelést futárszolgálatunk következő munkanap kézbesít.  
 
15 NAPOS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
 
Nem tetszel magadnak? Nem olyan amire számítottál? Nem jó a megajándékozottra? Semmi probléma! Ha a vásárlástól számított 15 napon belül visszajuttatod hozzánk a terméket saját költségeden, mi visszautaljuk az árát. Nem kell magyarázkodj, csak küld vissza a terméket eredeti állapotában, add meg a bankszámla számodat elállási nyilatkozatunk kitöltésével, megküldésével és utalunk! Ha bizonytalan vagy hogy milyen méretet rendelj, hívj bennünket bizalommal és segítünk. A nem fogyasztónak minősülő vásárlóinknak ezt a kedvezményt nem tudjuk biztosítani. 
 
 
 
LEGJOBB ÁR GARANCIA
 
Garantáljuk, hogy a MISSQ termékekhez nálunk juthatsz hozzá a legjobb áron. Ha bármely másik oldalon jobb áron megtalálod az általad kiválasztott terméket, küld el nekünk emailben a termék linkjét és mi, ha tudjuk maximum azon az áron elérhetővé tesszük számodra.